Annelies Heyvaert

Vak: 
dwarsfluit, muziekinitiatie, muziek- en theaterinitiatie

Annelies Heyvaert studeerde af met grote onderscheiding voor fluit bij Myriam Graulus aan het Conservatorium te Gent voor de opleiding 'Uitvoerende muziek-Specialisatie klassieke muziek".  Het jaar erop studeerde ze af voor de Specifieke Lerarenopleiding aan het Conservatorium te Brussel.

Ze heeft Masterclasses gevolgd bij o.a Wissam Boustany, Andrew Nicholson en stages bij Samuel Coles, Giuot Bouduin, Gaby Pas Van Riet, Toon Fret,...

Ze was in 2010 één van de finalisten uit de categorie Masters van het Benelux fluitconcours. Ze volgde ook privélessen fluit bij Carlos Bruneel en orkestdirectie bij Dirk Brossé. In 2012 reisde ze met het Warped Time Ensemble naar Mexico om concerten te geven in het kader van Hedendaagse Klassieke Muziek.

Als muzikante speelt ze in verschillende groepen met uiteenlopende genres zoals o.a. Duo d'Aujourdhui (Gitaar & Fluit, 20e eeuw klassiek), The Advent of March (Rock & opera). Met deze laatste brengt ze in het voorjaar van 2017 een eerste album uit getiteld “Maxwell’s Delusion”. Een conceptalbum, ietswat als een opera, bijna, maar toch niet echt.

Naast haar actieve uitvoerende leven geeft ze ook muzieklessen AMV, AMC, dwarsfluit en kunstenbad (vakoverschrijdende muziekinitiatie) in verschillende academies.

Ze is een spontane en gedreven muzikante met een grote liefde voor muziek en wil graag iedereen met haar creativiteit laten genieten van muziek maken en genieten van muziek leren spelen.

Links: www.theadventofmarch.com

Aanbod: