Nieuws

Beste wensen 2019

Wij wensen alle leerlingen, ouders een ZALIG KERSTFEEST en een GELUKKIG NIEUWJAAR 2019!! vanwege alle leerkrachten, directie en secretariaat van de Hoofdstedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Veranderingen door nieuw decreet voor het DKO

Vanaf 1/9/2018 gaat er een nieuw decreet van kracht voor het DKO. Dit betekent o.a. veranderingen in de structuur van de opleiding en nieuwe vakken.

Nieuwsbrief april

Na jullie positieve reacties over de vorige nieuwsbrief hebben we besloten om vanaf nu elke maand een nieuwsbrief te sturen over het reilen en zeilen op de academie. Je kunt deze nieuwsbrief ook steeds raadplegen op onze website. De laatste nieuwtjes en foto's kun je op onze Facebook pagina terugvinden.

Academix zit er weeral op en de balans was buitengewoon!

Voorbije zondag 19 maart waren er 19 concerten, dansvoorstelling, presentatie met captaties door Musique 3 in studio 1 en 4.

Stan Van Samang op 16de avond van het Nederlandstalig onderwijs

Donderdag 23 februari 2017 genoten schoolteams uit het Nederlandstalig onderwijs in Brussel van een geweldig feestje in het Paleis voor Schone Kunsten tijdens de 16de Avond van het Nederlandstalig onderwijs.

Slaap zzzacht

Tijdens Slaap zzzacht kon je wegdromen bij slaapliedjes in alle talen en de wondere wereld van ‘spoken word’ ontdekken onder begeleiding van Ronny Mosuse en zangtalent uit verschillende Brusselse verenigingen.

Muzieklessen voor volwassenen overdag

Uniek in Brussel: de Hoofdstedelijke Academie organiseert ook muzieklessen voor volwassenen overdag.

Academie verhuisd naar Zuidpaleis

De Hoofdstedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans is verhuisd naar het Zuidpaleis, Fonteinstraat 2, 1000 Brussel (tweede verdieping, lokaal 205).

Pages