top of page

EVELYN VANOVERBEKE

Ik studeerde schilderkunst aan Luca school of Arts te Gent en behaalde hierin een Bachelor en een Master in de Beeldende Kunsten. Vervolgens volgde ik ook een Educatieve Master in de Beeldende Kunsten aan Luca school of arts te Brussel waar ik mij verdiepte in een onderzoek naar de vormgeving van speeltuinen in relatie tot de openbare ruimte.

Na mijn studies stelde ik onder andere tentoon in Croxhapox, CCMarchin, Rossi Contemporary gallery en Kunsthal. Als kunstenaar geef ik les in verschillende academies en deel ik graag mijn passie met andere kunstliefhebbers. Naast mijn atelierwerk ga ik de uitdaging aan om mij te omringen met een nieuwe omgeving door op residentie te gaan in het buitenland. Zo ging ik al eerder voor een korte periode naar Marrakech waar ik mijn praktijk verder zette en tentoonstelde aan het publiek.

 

In de Hoofdstedelijke Kunstacademie geef ik beeldatelier aan de 1ste en 2de graad en aan themaateliers voor de 3de graad. Je kan mijn werk volgen op mijn website of via Instagram

Image by ShareGrid
Thematische beeldateliers
bottom of page