top of page

MAUREEN WATTENBERGH

Sinds ik mij herinner, ben ik bezig met verschillende vormen van kunst. Samen met mijn oma kon ik als kind uren knutselen en beeldend aan de slag gaan. Dat doe ik nu nog steeds ontzettend graag (zelfs nog liever).

Vanaf ik 6 jaar oud was, stuurden mijn ouders mij dan ook naar een Academie (zodat ik mij creatief kon uiten... en niet het hele huis zou onderkliederen). Hier ben ik tot mijn 18 jaar gebleven. Hierdoor heb ik de Master Grafisch ontwerp en Illustratie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen gekozen.

Nadat ik mijn diploma had behaald, besefte ik dat ik de creatieve microbe niet enkel voor mijzelf en mijn eigen atelier wou houden, maar het wil doorgeven als leerkracht in de beeldende en audiovisuele kunsten. Ik heb als volgende stap de Educatieve Master gekozen en begin nu aan mijn traject als leerkracht bij de allerkleinsten.

Ontwerpen en ontdekken zit me in de vingers, in heel mijn lichaam, maar dit komt enkel helemaal tot uiting en ik kan er enkel oprecht plezier aan beleven als ik dit ook kan doorgeven aan mijn leerlingen. Ik geef graag mijn eigen passies door en ga samen met jou op ontdekking naar de wereld van de beeldende en audiovisuele kunsten.

Maureen_Wattenbergh.jpg
Thematische beeldateliers
bottom of page