top of page

wo 21 dec

|

Brussel

Klankbad

Volgt jouw kind les op woensdag en weet je niet wat doen in de tussentijd? Of heb je een vrij uurtje met heel de familie? Kom dan naar ons klankbad ten voordele van de Warmste Week! 𝗜𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺! 𝗪𝗮𝗮𝗿? 5.01 - Nieuwland 198, 1000 Brussel 𝗩𝗿𝗶𝗷𝗲 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankbad
Klankbad

Tijd en locatie

21 dec 2022, 18:00 – 19:00

Brussel, Nieuwland 198, 1000 Brussel, België

Over het evenement

Volgt jouw kind les op woensdag en weet je niet wat doen in de tussentijd? Of heb je een vrij uurtje met heel de familie? Kom dan naar ons klankbad ten voordele van de Warmste Week!

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗹𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗱? Een klankbad is ontspannend. Door de natuurlijke geluiden die primitieve instrumenten voortbrengen, wordt een zeer meditatieve sfeer gecreëerd. De klanken die de klankschalen en gongs voortbrengen bestaan uit basisklanken en talrijke harmonischen die een harmonieus geheel vormen. Ze herstellen de harmonie tussen lichaam en geest. Tijdens een klankbad word je ondergedompeld in de klanken van de klankschalen, de gongs, het harmonium en de sruti box. Elk instrument produceert een ander geluid en heeft daardoor een ander effect op ons lichaam en onze geest.

𝗪𝗶𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗲𝗿 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸? Mathieu Robert: klankschalen, gongs Nicolas Chkifi: harmonium, sruti box

𝗜𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺!

𝗪𝗮𝗮𝗿? 5.01 - Nieuwland 198, 1000 Brussel

𝗩𝗿𝗶𝗷𝗲 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲

-> Reserveren via academie@brucity.education

Deel dit evenement

bottom of page