top of page

IAN GHYSELS

Ik ben Ian Ghysels, 30 jaar oud, en mijn artistieke reis begon op het podium met Ontroerend Goed, waar ik mijn acteervaardigheden ontwikkelde. Na mijn middelbare school aan het SKI en een opleiding aan KASK in Woordkunst Drama, begon ik te dromen van grootschalige kunstprojecten die anderen zouden inspireren.

Een van mijn vroege initiatieven was "De Wens Mens," waarbij ik ludiek wensen vervulde en de kracht van kunst ontdekte om positieve verandering te brengen.

Mijn enthousiasme en charisma leidden me naar verschillende beroepen, van theaterdocent, communicatie coach tot het produceren van "De Recensent van Gent" en betrokkenheid bij milieubewuste evenementen zoals "De Klimoaten."

Daarnaast baat ik Café Shanti uit, waar we ons vooral richten op beweging, zoals yoga, salsa, lindy hop, en af en toe organiseren we een leuk feestje. Café Shanti fungeert ook als een creatieve makers plek.

Ondanks mijn succes in diverse ondernemingen, voel ik nu de drang om me te richten op acteren en mijn artistieke reis naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Meer weten over Ian? Klik dan op onderstaande links:

www.derecensent.gent

www.collectiefverhalen.be
www.wensmens.be

Ian Ghysels
bottom of page