top of page

VINCENT GHADIMI KHORASSANI

Ik ben pianist en componist. Mijn studies heb ik in het Koninklijk Conservatorium van Brussel (Franklin Gyselynck harmonie en contrapunt) gedaan, maar ook in het Conservatoire Royal de Bruxelles, Liège en Mons (o.a. eerste prijzen van piano (Vanden Eynden) en kamermuziek en Hoger Diploma Notenleer), en het Conservatorium van Rotterdam (diploma "Meester in Muziek" voor piano en kamermuziek met grote onderscheiding in de klas van Aquiles Delle-Vigne).

 

Op internationale wedstrijden voor piano heb ik 2 eerste prijzen op behaald. In 1993 in Rotterdam, Doelen en in 1995 in Spanje op de Ibiza international piano competition. Daarnaast heb ik nog stages rond de Fenomenologie van de Muziek, theorie volgens Sergiù Celibidache, met de assistent van Celibidache, Konrad Von Abel, gevolgd. Koordirectie is ook een passie, daarom volgde ik lessen bij Denis Menier en Xavier Haag (2 jaar lang in het kader van A Choeur joie).

 

Als componist heb ik mijn composities bij Lantromusic en Alain Van Kerckhoven laten uitgeven, o.a.: Jongleurs de têtes (Honor Diploma Tim Competition 2006), Lions voor harp (opgelegd werk DKO 2008). Voor verdere informatie kunnen jullie mij op Wikipedia terugvinden.

Vincent Ghadimi.jpg
bottom of page